Hoi hoi,

Ik ben Sam, eigenaresse van Sam Kuijken Fotografie, woonachtig in Bergeijk, samen met mijn vriend, bonusdochtertje en hondje.

Ik heb altijd al een passie voor fotografie gehad. Door middel van foto’s kunnen herinneringen van bijzondere momenten, maar ook van heel alledaagse dingen, bewaard worden. In 2009 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en begon me te verdiepen in het maken van professionele foto’s. Inmiddels zijn we al jaren verder, heb ik veel ervaring op gedaan en is mijn eigen stijl verder ontwikkeld.

Ik vind foto’s maken van ‘de echte mens’ het mooiste wat er is. Het allerliefste maak ik foto’s op alledaagse locaties, bijvoorbeeld bij mensen thuis, waar ze het meest op hun gemak zijn en gewoon hun dagelijkse gang gaan. Zo worden simpele dingen, zoals spelende kinderen, vastgelegd en bewaard. 

Als fotograaf ben ik gedreven en enthousiast, maar ook geduldig. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en ontspannen zijn. Gelukkig krijg ik dit ook vaak terug te horen van mijn klanten.

Kijk eens rustig rond op mijn website en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Liefs, Sam