Recensies

Ooit een fotoshoot laten maken door Sam Kuijken Fotografie?

Schrijf hier je recensie (reageren onder dit bericht), liefst zo specifiek mogelijk, zodat andere mensen de informatie krijgen die voor hen belangrijk kan zijn.

Dit mag over alles gaan (de fotoshoot, je/jullie resultaten, Sam zelf, etc.).

Vermeld ook eventjes wat voor fotoshoot je gehad hebt en je (achter)naam.

Bedankt!

83 Reacties

 1. Fred, Lisanne, Marinde en Danique zegt:

  Sam heeft al bij veel mooie momenten in ons leven foto’s gemaakt. Telkens foto’s waar we nu nog met veel liefde naar kijken omdat Sam de gave heeft mensen heel puur en stralend vast te leggen. Toen wij gingen trouwen was Sam ook onze eerste keuze als trouwfotograaf. Ze heeft gelukkig onze datum meteen gereserveerd. Onze trouwfoto’s zijn prachtig geworden. Precies zoals onze dag was. Ze legt die dierbare momenten vast waarvan je ze nooit wil vergeten. We zijn heel blij met onze keuze voor Sam. Sam, wederom weer bedankt voor alles. Je bent een geweldige fotograaf en een geweldig mens.

 2. Gwen, Joost en Jordi zegt:

  Familie fotoshoot via Sam gedaan en zeer tevreden over. Zowel in het voortraject, tijdens de shoot als de communicatie erna liep alles vlotjes. Zeker een aanrader dus!

 3. Altijd fijn om foto’s met Sam te maken. Ze stelt je op je gemak. Zorgt voor natuurlijke foto’s in een mooie omgeving. Haar prijzen zijn heel erg netjes ten opzichte van collega fotografen. Nu al voor de 5e keer foto’s laten maken door Sam.

 4. Brenda Verheijen- Lickfeld zegt:

  Sam maakt enorm mooie foto’s! Ze heeft geweldige foto’s van mijn dochter en mij gemaakt toen ik zwanger was. Wij zijn enorm dankbaar dat ze dit heeft vast gelegd. Lieve Sam bedankt !!!

 5. Frederique zegt:

  Afgelopen maand een minishoot bij Sam gehad. Sam stelt je op je gemak en vraagt ook naar wat je zelf graag op beeld zou willen. Heel fijn! Dezelfde dag heb ik zelfs al de preview van de foto’s mogen ontvangen, mega snel! Én heel fijn, zeker omdat je na zo’n shoot erg nieuwsgierig bent naar het resultaat. Ik ben erg blij met het resultaat en heb dierbare foto’s mogen ontvangen van Sam. Dankjewel!

 6. Kayley van Herk zegt:

  Zwangerschapsshoot gewonnen bij Sam, en wát ben ik daar blij mee! Professionaliteit en flexibiliteit stonden hierin centraal. Zeker met de laatste loodjes is dit laatste heel gewenst geweest. Als het even niet ging of het verschoven moest worden wegens lichamelijke klachten, was dit geen probleem voor Sam. Om nog niet te spreken over de resultaten.
  Super fijn Sam!! Nogmaals dank

 7. Pleun Schippers zegt:

  Ik en mijn gezinnetje (man en zoontje 8 maand) hebben begin april 2022 een leuke mini fotoshoot gehad met Sam op de Sahara! Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat (veel wind) en beetje fris, hebben we samen binnen kleine 20 minuten tijd verschillende soorten poses kunnen schieten met onze kleine man. Resultaat was super! Kortom heel fijn zo’n minishoot met een kleine, duurt niet lang en toch super resultaten!

 8. Vivianne zegt:

  Wij hebben een hele leuke zwangerschapsshoot bij Sam gedaan met ons dochtertje van 16 maanden erbij. Sam neemt de tijd om alles mooi op de foto te krijgen en kan goed omgaan met kleine kindjes. Dit was onze tweede shoot bij haar, we hebben ook al een familieshoot gedaan toen onze dochter 7 maanden was. Van beide shoots hebben we veel prachtige foto’s als resultaat gekregen. Wij gaan dan ook zeker opnieuw een shoot bij Sam boeken als ons tweede kindje geboren is!

 9. Joni van Lieshout zegt:

  In contact gekomen met Sam via een oproep (van iemand anders) op Facebook. Eerste keer een echte fotoshoot maar het was erg aangenaam. Ze stelt je op je gemak en gaat serieus aan de slag.

  Het resultaat: prachtige kwaliteit en mooie foto’s!

  1. Manon Seuntiëns zegt:

   Voor mijn babyshower heb ik een newborn shoot gekregen. Het contact met Sam verloopt erg fijn. Reageert snel op mails en kunnen snel een datum plannen. De shoot verloopt heel ontspannen. Sam neemt alle tijd ondanks mijn baby zonder speentje snel moest huilen. Ze komt zelf met ideeën en heeft foto’s gemaakt tijdens momenten dat ik het niet doorhad. Ik ben erg blij met het resultaat!

   Nogmaals heel erg bedankt!

 10. Jessie zegt:

  Fotoshoot bij Sam gehad met ons gezin. Sam heeft geduld, en heeft genoeg inspiratie voor hele mooie foto’s. De foto’s waren ook nog eens snel klaar.

  We zijn heel blij met onze fotoshoot bij Sam! De foto’s zijn super mooi geworden! Zeker een aanrader!

 11. Deze zomer heeft Sam een groepsshoot voor ons gedaan.
  Sam komt zelf met ideeën én laat ruimte voor eigen input: heel fijn!
  Sam reageert helder en snel en levert mooie foto’s. Blij met de resultaten 🙂

 12. Ammée zegt:

  Bij Sam hebben we een zwangerschapsshoot gedaan met onze kleine meid van 3,5 jaar en hondje. Sam stelde onze dochter Fender op haar gemak door even contact te maken voordat we echt begonnen. Sam komt over als een rustige, geduldige dame die het liefst dingen spontaan laat ontstaan voor een foto. Hier en daar wat aanwijzingen gekregen maar verder liet ze de touwtjes los, wat resulteert in spontane foto’s. Wij hebben een goede ervaring met Sam!

 13. Renske Bierens-Poeliejoe zegt:

  We hebben een hele fijne newborn fotoshoot gehad bij ons thuis. Sam nam echt de tijd voor ons meisje, gaf af en toe wat sturing en ideeën, maar staat ook zeker open voor onze ideeën. Met prachtige foto’s als resultaat natuurlijk.
  Sam verstaat haar vak en kan perfect op een professionele manier een informele, ontspannen sfeer creëren. Echt een topper.

 14. Sarah Bruijstens-Groenenberg zegt:

  Mijn man en ik hebben samen een Zwangerschap Shoot gehad in Luyksgestel, een mooie plek en hele mooie foto’s als eindresultaat!
  Sam is een gezellige spontane meid die goed is in haar vak, ze denkt mee, maakt een praatje en maakt er een leuke avond van. Ook het contact verloopt goed, ook hierin denkt ze mee en mag je haar alles vragen. Een aanrader!

 15. We hebben pas een shoot gehad met onze kleine man. Dit was erg leuk om te doen. Sam neemt alle tijd en we zijn erg blij met het mooie resultaat! De foto’s waren snel klaar, kortom weer een topervaring 🙂

 16. Hilde zegt:

  We zijn super blij met de mooie foto’s die Sam gemaakt heeft tijdens onze zwangerschapsshoot.
  Ook onze dochter van 2,5 vond het heel erg leuk en straalt op alle foto’s.
  Super bedankt Sam!

 17. Danielle en Peter Henselmans zegt:

  Bedankt Sam! Al 3 keer zeer tevreden met het resultaat. Je neemt de tijd, wil verschillende dingen uitproberen en altijd op zoek naar originele leuke foto’s. Wij komen graag weer bij je terug!

 18. Marieke zegt:

  Wederom super blij met de foto’s die Sam gemaakt heeft van onze kids (neefjes en nichtjes)
  Iedereen weet dat het erg lastig is om in een grote groep iedereen leuk op de foto te krijgen.
  Met name als het gaat om een groep jonge kinderen! Sam heeft dit weer super gedaan, heeft
  geduld en pakt haar moment! Wij zijn heel tevreden en kunnenSam dan ook iedereen aanraden!

  1. Mara zegt:

   Hele mooie foto’s gekregen tijdens de minishoot die we gedaan hebben met mijn man, kind en mij tijdens de zwangerschap. Er waren in korte tijd veel goede en diverse foto’s, super blij mee!

 19. Anoniem zegt:

  Zojuist onze foto`s (binnen een week!)toegestuurd gekregen van Sam. Super blij mee! Wij hadden een gezins-shoot cadeau gekregen en mochten zelfs onze hond meenemen. Op aanraden van Sam een hele mooie buiten locatie gekozen en het resultaat mag er zijn. Met 3 jonge kinderen die weinig geduld hebben en een hond die lekker zijn eigen gang ging in het bos toch een prachtig eindresultaat. Ik vind op de foto gaan echt niet leuk maar dankzij de zeer ontspannen en relaxte houding van Sam viel het me 100% mee. Wij zullen dan ook zeker vaker een beroep gaan doen op Sam!

 20. Johan en Inge zegt:

  Supermooie bruidsfoto’s laten maken door Sam. Zeer flexibel in haar werk, denkt echt mee!
  Een lieve vlotte meid. We zijn onwijs trots op onze mooie foto’s!
  Ik kan iedereen Sam Kuijken fotografie ontzetten aanraden.

 21. Anoniem zegt:

  Wauw!! Wat een mooie foto’s hebben wij ontvangen. De locatie (strijp-S) was een mooie locatie. Sam is rustig en doet leuk met de kinderen. Als ze even uit moeten razen dan is dat ook geen probleem. Onze oudste dochter zei in de auto; Mama dat was een leuke fotograaf
  Wat fijn was is dat we eerst een linkje kregen waar alle foto’s op stonden en daar onze keuze uit konden maken. De keuze was moeilijk, de foto’s waren erg mooi geworden! De snelle levering was ook fijn. Al met al Sam Kuijken Fotografie is een echte aanrader!!

 22. Kirsten zegt:

  Pas een fotoshoot van mijn twee kleine mannen gehad. Dat valt nog niet zo mee, maar Sam is super geduldig en het resultaat mag er zijn! Heel blij mee, ik ga haar zeker vaker vragen!

 23. Mandy Jacobs zegt:

  Heel blij met onze fotos! Een fijne fotoshoot gehad en Super snel de fotos ontvangen!
  In de toekomst laten we zeker nog meer gezinsfotos maken door Sam.

 24. Patrick en Anne zegt:

  Pas geleden een leuke fotoshoot gehad.
  Op het begin beetje onwennig, maar Sam stelde ons al snel op ons gemak en het werd al snel een ontspannen sfeer. De locatie die Sam had voorgesteld was ook erg mooi om foto’s te maken en ze had er erg leuke ideeën bij. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten waren er een hele hoop leuke foto’s gemaakt.

  Ook de manier waarop Sam haar foto’s laat zien via een afgeschermde link was erg duidelijk. We hebben daar de leukste foto’s uitgekozen en die werden al snel opgestuurd. Het eindresultaat is echt prachtig, super mooie foto’s!!!

  Als we nog is een fotoshoot willen doen weten we waar we moeten zijn! 😛

 25. Fam. v/d Zanden zegt:

  Leuke fotoshoot gehad met het gezin bij visvijver ’t Biesven. De sfeer was lekker ontspannen.
  Bedankt voor de mooie foto’s!

 26. Mariëlle zegt:

  Leuke Make up shoot gehad in het bos bij Sam. De ideale combinatie voor een professionele en mooie profielfoto. De sfeer was heel ontspannen, Sam gaf goede tips qua houding en ze had veel leuke ideeën.
  De foto’s zijn top en de afhandeling ook!

 27. Mariska zegt:

  Leuke lifestyle shoot gehad met Sam. Ze nam echt de tijd en ons kereltje was goed op zijn gemak.
  En natuurlijk het belangrijkste de foto’s waren prachtig!
  Bedankt!

 28. Teun & Loes zegt:

  Leuke en gezellige loveshoot gehad. Sam stelt je snel op je gemak. Foto’s die ze maakt zijn top. Bedankt voor de mooie foto’s.

  1. Michelle van Herk zegt:

   Wat een fijne zwangerschapsshoot hebben we gehad met Sam! Geen van beiden staan we ooit voor de camera maar Sam wist ons goed mee te nemen met leuke ideeën en ze wist het ongemak er bij ons af te halen. Uiteindelijk zelfs iets out of the box geprobeerd en suuuper blij met het resultaat!! Heel erg bedankt lieve Sam!

 29. Erna Schrijvers zegt:

  Op zaterdagochtend 7 juli een fotoshoot in de bossen gehad. Je voelt je snel op je gemak bij Sam, ook omdat ze je aanspreek met “gullie” 🙂 Het uur vloog voorbij, we hebben in allerlei posities gestaan! Ook waar we zelf niet aan dachten. Sam is vrolijk en open; de verdere afhandeling ging snel. Dank je wel Sam voor je profesonele fotoshoot! Groetjes, familie Schrijvers

 30. Janny zegt:

  31 maart een fotoshoot in de studio gehad met ons gezin en een baby van 6 maanden erbij maar Sam ging er heel professioneel mee om. Het was allemaal heel relaxed en de foto’s zijn fantastisch Bedankt Sam

 31. Jolanda zegt:

  Vorige week een leuke shoot gehad in de studio met onze 4 pubers (in wording). Sam deed het superleuk en de kinderen vonden het ook erg gezellig. Het resultaat mag er zijn. Prachtige foto’s. Sam reageert snel op mail en je weet precies waar je aan toe bent. Ook de afhandeling ging heel vlotjes. Wij worden blij van zo’n fotograaf. Top gedaan Sam!!

 32. Eefje zegt:

  Afgelopen week heb ik een soloshoot gehad bij Sam. Ik wilde graag wat foto’s hebben die ik kon gebruiken voor LinkedIn en op mijn CV zodat ik een professionele uitstraling zou hebben. Ik heb ervoor gekozen om mij ook door Sam op te laten maken (naturel) en dat was een goede keuze. Ze heeft goed gekeken naar de kleuren die bij mij passen en ik voelde me ook nog steeds mezelf. We zijn naar het ploegpark gegaan waar het zonnetje lekker scheen wat een hele mooie setting gaf. Sam stelt je erg op je gemak wat in mijn geval nodig was want ik voelde me een beetje gek zo alleen voor de camera. Sam is een ontzettend lieve en geduldige jongedame die haar vak verstaat.
  Afhandeling is snel en correct. Al met al een aanrader!

 33. Connie zegt:

  Sam is een super fijne meid die mooie foto’s maakt. Wij voelden ons snel op ons gemak voor de familyshoot. Wilden eerst buiten maar is uiteindelijk door het slechte weer bij ons thuis geworden. Super foto’s waar we heel blij mee zijn. Heb zelfs een mooi pinterest bordje 😉 Wij gaan je vaker inschakelen Sam!

 34. Vivian zegt:

  Sam heeft zowel voor onze bruiloft als een ‘bolle buik’ shoot foto’s gemaakt. Sam is er sterk in om je op je gemak te laten voelen. Tegelijkertijd weet ze de artistieke hoekjes te vinden met haar camera. Haar foto’s in kleur hebben iets sprankelends en haar zwartwit foto’s iets prachtigs tijdloos. Een goeie fotograaf! Wij zijn heel tevreden! Ook fijn: ze stuurt de foto’s digitaal op, zodat je zelf kan kiezen of/hoe je ze af laat drukken. Qua prijs/kwaliteit ook echt een aanrader- geen gedoe achteraf, maar duidelijkheid, prettige communicatie en prachtige foto’s voor een mooi prijsje!

 35. Anoniem zegt:

  Sam is een super fijne fotograaf die de tijd voor je neemt en je op je gemak stelt. Onze loveshoot vond op een prachtige locatie plaats. Sam zocht hier de mooiste plekjes uit en hielp waar nodig was met een leuke pose. Het eindresultaat is super mooi geworden en wij zijn heel blij met onze foto’s. Sam kuijken fotografie is zeker een aanrader!

 36. Teun en Lieke zegt:

  Super! Heel vriendelijk en voelde ons super Aan!bedankt voor de mooie fotos

 37. Teun & Meike zegt:

  Een loveshoot gehad bij Sam! Op het begin voor ons zelf ongemakkelijk, maar ze stelt je zeker op je gemak!!
  De foto’s zijn echt super mooi geworden, we zijn er ontzettend blij mee!
  Thanks Sam, en tot de volgende.

 38. Meggie zegt:

  Een bollebuikshoot gehad bij Sam. Het was een gezellige en fijne ochtend en de foto’s zijn prachtig! Erg blij met de foto’s!

 39. Moniek zegt:

  Een loveshoot laten maken door Sam. Ze stelt je op je gemak en zorgt dat je je niet ongemakkelijk voelt.
  En als resultaat natuurlijk super mooie foto’s!

 40. Jacobine zegt:

  We hebben een lifestyleshoot van onze pasgeboren zoon laten maken door Sam. Hele gave foto’s geworden en hele fijne ochtend geweest waarbij we lekker op ons eigen tempo foto’s hebben kunnen maken.

 41. Anoniem zegt:

  Hoi Sam wij hebben met ons gezin een super mooie foto’s die jij hebt mogen maken. Zeker een aanrader voor andere. Fam. Piketh

 42. Kumari Antonise zegt:

  Voor de tweede keer een shoot gedaan bij Sam kuijken, wauw wat zijn de fotos weer mooi geworden van ons 2 jarige dochter, ze nam fijn de tijd ( 2 jaar net leeftijd niet altijd doen wat wij willen haha ) super blij mee met het resultaat, dus zeker een aanrader !!

 43. Marieke bullens zegt:

  Vorige week weer een shoot gehad van mij met mijn dochter door sam. Weer zeer tevreden en super blij met het resultaat! Mijn dochter is 4 jaar en kan soms erg verlegen zijn. Bij sam was dat echter niet het geval. Ze straalt rust uit en kan goed met kindjes omgaan. Ik vraag haar zeker voor mijn bruiloft!

 44. Brenda zegt:

  Samen met Sam een moodboard wethead uitgewerkt, spannend maar Sam was erg gezellig er was gelijk een fijne sfeer, waardoor ik me op mijn gemak voelde. De foto’s zijn super mooi geworden en er komt vast nog een volgende keer!

 45. Lisanne Daris zegt:

  Sam kan je bijna onze huisfotograaf noemen. Ik heb al meerdere keren foto’s bij haar laten maken. Met familie, met vriendinnen, toen ik in verwachting was en later met ons pasgeboren dochtertje. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig en kiezen tussen al deze parels is altijd weer een hele kluif. Sam is gezellig en ontspannen waardoor er snel een ongedwongen sfeer hangt. Ze weet wat ze doet en denkt ook mee om originele foto’s te laten ontstaan. De foto’s laten de persoon zien zoals hij/zij is. Voor een volgende fotoshoot schakelen we Sam zeker weer in!

  1. De vreugd zegt:

   In de kerstvakantie een fotoshoot gehad was een geweldige ervaring de foto’s zijn geweldig ze laat je erg mooi overkomen ook als je onzeker ben. Sam zelf is een aardige vrouw en je voelt je zo op je gemak bij der!

 46. Amy zegt:

  2e keer dat we hier foto’s laten maken! Leuke en mooie foto’s! Zeker een aanrader!

 47. Christel zegt:

  Voor de tweede maal een shoot van de kids laten doen door Sam.
  Wederom prachtige foto’s!
  Ze straalt rust uit, maar maakt de kinderen wel enthousiast voor leuke, stoere en mooie poses.
  Zeker tot een volgende keer!

 48. Marleen Roijers zegt:

  Sam heeft een prachtige moederdag-shoot gedaan van mijn dochters en mij bij de zandbergen op camping de Paal.
  Geweldige locatie en het was prachtig weer.
  Sam (en haar behulpzame moeder) is altijd erg professioneel en gezellig in de omgang, ze weet ook precies hoe om te gaan met kinderen die op de foto moeten.
  De resultaten zijn zoals altijd geweldig, heb net mijn bestelling ontvangen!

  Sam, weer enorm bedankt voor een prachtige shoot!
  Tot de volgende keer weer!

 49. Jori zegt:

  Samen met mijn zusje heb ik een fotoshoot gehad in het bos. Sam is een super vriendelijke meid en stelt je goed op je gemak. Ze maakt prachtige foto’s en is heel servicegericht. Ze heeft gezorgd dat wij de foto’s heel snel kregen en niets is haar te veel. Als ik nog een keer een shoot wil dan ga ik dat zeker weer bij Sam doen!

 50. Pim en Renée zegt:

  Wij hebben een love shoot gehad om even gewend te raken aan Sam en in de picture te staan. In het begin was het wat ongemakkelijk maar daar kwam snel verandering in. Sam stelt je op je gemak en denkt met je mee. Wij zijn blij met onze keuze voor Sam en kijken uit naar de foto’s van de bruiloft!

 51. Willeke zegt:

  Wij hebben met ons hele gezin een shoot laten schieten door Sam. Ondanks dat we met een grote (rommelige) groep waren wist Sam een leuke setting neer te zetten. Omdat ze lekker down-to-earth was voelden we ons op ons gemak voor de camera. Enige minpuntjes waren dat we sommige composities achteraf alsnog wat rommelig vonden (niet symmetrisch) en dat de er wat miscommunicatie was via de email over de af te leveren producten. Over het algemeen zijn we tevreden!

  1. admin zegt:

   Goed om te horen, en gelukkig zijn we er uit gekomen samen! Veel plezier van jullie fotos en wie weet tot shoots! Liefs, Sam

 52. Hanneke zegt:

  Sam maakt prachtige foto´s en zorgt dat je je niet onwennig voelt voor de camera. Ze doet haar werk met veel liefde en dat straalt ze dan ook uit!

 53. Julia/Noa Bergmans zegt:

  Wat een leuke ervaring!
  Beyoutie Model Event. Zowel met fotografie als visagie is ze top. Een leuke leerzame dag met veel goede tips, raad en een PRACHTIG resultaat.

 54. Judith zegt:

  Super leuke gewonnen shoot in het park ( op lokatie ) van mijn zoon 5, die er niet z on zin in had om op de foto te gaan, maar Sam pakt het leuk aan met kinderen en het resultaat zijn super foto’s !! Ik ben zeer tevreden.

 55. Maaike Vinck zegt:

  Laatst een fotoshoot gehad met mijn broer, nichtjes en neefje. Dit hebben we vaker gedaan maar dit was de eerste keer bij Sam. Erg positief over haar werkwijze en ze stelt je op je gemak. Ze weet leuk andere poses te bedenken zodat het niet weer een ‘standaard’ foto werd. In een kort tijdsbestek hadden we de foto’s nodig, Sam heeft hier goed in geschakeld zodat we ze op tijd binnen hadden. We zijn heel tevreden met het resultaat! Bedankt Sam 🙂

 56. Nancy Jack Stan en Ties zegt:

  Weer een fotoshoot gehad met Sam, nu van ons nieuwe prulleke Ties.
  Wat een ellende weer. We kunnen weer niet kiezen, zoveel mooie foto’s.
  Weer dezelfde goede ervaring.
  Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak.
  En maakt zo’n geweldige foto’s

 57. Voor mijn verjaardag een fotoshoot cadeau gekregen! Een prachtige shoot.
  Omdat een buitenlocatie voorkeur had heeft Sam mee gedacht in mooie locaties.
  Samen zijn we tot een mooie groenrijke omgeving gekomen.
  Snelle afhandeling voor het uitkiezen en bestellen van de foto’s, daarbij niet lang hoeven wachten op mijn bestelde foto’s!

 58. Jason & Monique zegt:

  Voor ons beiden was het de eerste keer dat we een fotoshoot deden. Even onwennig dus, maar Sam gaf ons goede aanwijzingen en tips waardoor dat snel af nam. En dat blijkt wel uit de resultaten, want we zijn erg blij met de foto’s! Het leuke aan Sam is dat ze zelf ook ideeën op doet voor de shoot/meedenkt zodat er ook originele plaatjes tussen zitten waar je zelf niet snel op zou zijn gekomen. Verder is ze heel vriendelijk en kregen we de link met foto’s + eindresultaten lekker snel toegestuurd.

 59. Jasper en Maud zegt:

  Wij hebben samen een fotoshoot gedaan en het was erg geslaagd. Sam weet je echt gerust te stellen en geeft je de ruimte om de shoot naar jou eigen wensen en ideeën in te richten.

 60. Denise zegt:

  Sam heeft foto’s gemaakt van mij en mijn zus. Ze nam uitgebreid de tijd en stond open voor onze wensen qua belichting etc.

 61. Kwinten Interieurprojecten zegt:

  Sam heeft tijdens ons jubileumfeest foto’s gemaakt van alle gasten, de band en gezelligheid op de dansvloer. Voor ons een fantastisch aandenken aan een geweldige avond. Bedankt Sam!

 62. Sandra Lathouwers zegt:

  Alweer de tweede familie fotoshoot achter de rug. En wederom super blij met het resultaat. Sam zorgt voor een relaxte sfeer, weet kids op een leuke manier te enthousiasmeren en is gewoon kei goed in haar vak. Sam, deze is voor jou… BEDANKT!

 63. Nancy Jack Stan zegt:

  Wat een leuke meid die Sam! En wat gaat ze professioneel te werk, dacht dat ze echt niks kom maken van ons en zeker niet in ons huis. Maar de foto’s zijn super.
  Keuze maken was ontzettend moeilijk.
  Sam denkt goed mee en luistert naar je wensen, ze staat voor alles open!
  Neemt de tijd en levert topresultaat af!
  Geld meer dan waard.
  Succes voor de toekomst en wij komen na deze zwangerschaps shoot weer graag terug voor foto’s van de kleine!

 64. Max zegt:

  Super leuke shoot met m’n vriendin bij Sam gehad, was voor mij de eerste keer en sam deed t leuk en t waren mooie foto’s

 65. Johan en Susan Keijsers zegt:

  Wij hebben voor Sam gekozen omdat haar stijl van fotograferen ons heel erg aanspreekt; naturel, spontaan en niet teveel “poespas”. Sam heeft prachtige foto’s gemaakt van ons dochtertje van 3 maanden en zoontje van 2 jaar, en van ons als gezin. Sam was heel geduldig, wel zo prettig met twee kleine kindjes. We zijn héél erg blij met de super mooie foto’s!

 66. Susan van Beers zegt:

  We hebben een dushoot laten maken van onze kindjes en het zijn echt supermooie foto’s geworden,
  Sam is erg geduldig, werkt professioneel en is creatief en vindingrijk. In de studio zijn allerlei attributen en achtergronden aanwezig. Sam is een erg leuke meid en zal haar zeker aanraden!!

 67. Karin zegt:

  Sam is een leuke en spontane meid die je direct op je gemak stelt en waar je erg mee kan lachen. Ze is creatief ziet de leuke plekjes voor foto’s en heeft snel genoeg gezien of jij je prettig voelt in de houding waarin ze heeft geplaatst. Zelf mag je ook meedenken en hier speelt ze weer heel leuk op in. Echt een aanrader!!

 68. Marieke Wassink zegt:

  Ik heb al meerdere shoots bij Sam gehad. Bij alle 4 weet Sam de personen in de juiste positie te krijgen (ook in grotere groepen), is creatief, vriendelijk en je voelt je op je gemak. Onze kids vinden haar super! Wij hebben alle shoots buiten gedaan, maar bij slecht weer is ze flexibel en kun je vlot een nieuwe afspraak inplannen of in de studio foto’s laten maken.
  De resultaten zijn echt top! Je vind “Sam” dan ook door ons hele huis!
  Ontzettend leuk en mooi zijn ook de foto’s op photoblock!
  Kortom echt een aanrader!

 69. Tine Van Hout zegt:

  Wij hebben al verschillende keren foto’s laten maken Door Sam. Voor geboorte kaartjes, 3 keer dikke buik shoot. Een keer thuis foto’s laten maken een Kids shoot… we blijven terug keren omdat ze het super goed doet. Geduldig professioneel creatief, wij kunnen nooit kiezen tussen al die mooie foto’s. We hebben zelfs een collage van twee meter op anderhalf op behang laten maken met foto’s van ons gezin en in onze huiskamer gehangen. Dus twijfel niet mail naar Sam en geniet ook van haar werk in je huis. Sam doe zo voort wij gaan zeker nog beroep op jou doen.

 70. moniek tops zegt:

  Heb een shoot laten doen van onze zoon toen hij 3 maanden was. Ze had leuke ideeën en veel verschillende attributen. Zeker aan te raden want we hebben super foto’s !!

 71. Willeke zegt:

  Wij hebben een foto shoot laten doen door Sam. We zouden zouden dit eigenlijk buiten hebben alleen ivm het weer kon dat niet doorgaan. Uiteindelijk binnen een shoot gehad! Waar wel super blij mee zijn. Hele mooie professionele foto en een leuke meid! We zouden het zo weer doen!

 72. Met Sam is een samenwerking zo geregeld. Deze Dame weet van aanpakken, is geduldig en houdt van een geintje. Ik heb al verschillende shoots gehad met haar en ben nog steeds altijd even enthousiast en tevreden. Heb je geen ervaring? Danis dat geen probleem, Sam weet goed hoe ze je hierbij kan aansturen. Dus ook als je nog nooit voor de camera hebt gestaan, zou ik zeker een shoot aanraden! Thnx Lieverd! Voor de vele shoots die we al mochten uitwerken samen. En ik hoop dat we dat nog heel vaak mogen blijven doen! Xx Viev

 73. Rahiel zegt:

  Top fotograaf, denkt goed mee. Let op vele kleine details die ik zelf niet zou zien. Kan er een gezellige dag mee hebben (geen saaie fotograaf) en luisterd goed naar andermans wensen!!

 74. Erik & Lysanne zegt:

  Sam heeft onze bruiloft (de hele dag + feestavond) op de gevoelige plaat vastgelegd en nog elke dag zijn we super blij met het resultaat! We kenden Sam nog niet, maar al bij het eerste gesprek was er een klik en wisten we wel dat het goed zou komen met de foto’s. Dat heeft ze dus ook meer dan waar gemaakt! Super bedankt!

 75. Lisanne zegt:

  Al 2 shoots bij Sam gehad, een vriendinnenshoot buiten en een duo shoot met mijn broer in de studio. Van allebei de fotoshoots hebben we super mooie foto’s als resultaat. Het moment om te lachen voor de camera bij Sam is al super leuk… en dan de resultaten zien maakt me helemaal blij. Ga zo door Sam!

 76. Eline zegt:

  Lieve en leuke meid die haar passie geweldig heeft omgezet in haar beroep.
  Al twee keer een shoot bij haar gehad en kom zeker weer terug.

 77. Yvonne Wils zegt:

  Sam heeft jaren geleden haar passie voor fotografie voor de allereerste keer geoefend samen met mij tijdens een shoot. Het was me al meteen duidelijk dat ze een hele goede fotograaf zal worden. Niet alleen door het (toen al!!) mooie resultaat van foto’s maar ook zeker door haar geduld. Ondanks er steeds een grote camera op me gericht stond voelde ik me op mijn gemak doordat Sam je het gevoel geeft dat alles mag en je het nooit verkeerd doet.. Ze zorgt niet alleen voor mooie foto’s maar ook voor een gezellige en fijne fotoshoot! Een aanrader dus!

 78. Ik heb al meerdere shoots laten maken door sam.

  Ze maakt prachtige fotos. Vindingrijk en je voelt je egt op je gemak. Topper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *