Recensies

Ooit een fotoshoot laten maken door Sam Kuijken Fotografie?

Schrijf hier je recensie (reageren onderaan deze pagina), liefst zo specifiek mogelijk, zodat andere mensen de informatie krijgen die voor hen belangrijk kan zijn.

Dit mag over alles gaan (de fotoshoot, je/jullie resultaten, Sam zelf, etc.).

Vermeld ook eventjes wat voor fotoshoot je gehad hebt en je (achter)naam.

Bedankt!

RECENSIES
In-/Uitvouwen

Sam maakt de mooiste foto’s op de leukste manier; luchtig en sociaal, geduldig en gezellig. Hierdoor voelt het niet ongemakkelijk en is iedereen, zeker ook de kindjes, heel relaxed en dat zie je terug op de foto’s! Wij raden iedereen aan om Sam als fotograaf te vragen voor gezinsshoots of bruiloft .. wij zijn er superblij mee in ieder geval !!

Wij hebben onze bruiloft laten vastleggen door Sam. Zij weet op heel natuurlijke wijze de mooiste momenten vast te leggen. Prachtige foto’s als resultaat en een super goede en vriendelijke service. Laatst ook de zwangerschaps-shoot laten doen, ook hier super tevreden over. Het is gewoon heel gezellig en tijdens de shoot is er veel gelachen. Hierdoor sta je als jezelf op de foto en voelt het niet alsof je met een fotoshoot bezig bent. Zeker een aanrader!!

Mijn vriend en ik hebben een shoot gehad bij Sam met onze puppy van 11 weken, het was nogal een uitdaging om deze de camera in te laten kijken..

Wij zijn super blij met het eindresultaat! Zelf van onze drukke pup hebben we meer dan genoeg mooie foto’s!

Bedankt!

Ondanks het slechte weer, wat helemaal niet terug te zien is op de foto’s heb ik een fijne zwangerschaps shoot gehad met mijn zoon. Ik genoot, omdat mijn zoon zichzelf kon zijn en we gewoon ons ding konden doen! Een aanrader 🙂 dankjewel Sam

We hebben zowel onze zwangerschapsshoot als newbornshoot bij Sam gedaan en wat zijn we blij met het resultaat! Sam heeft deze kostbare herinneringen ontzettend mooi vastgelegd, foto’s die we altijd zullen koesteren. Door verschillende vragen te stellen tijdens de shoot heeft ze spontane momenten gecreëerd en ons echt op ons gemak gesteld. Ook met de kleine erbij neemt ze alle tijd en maakt ze foto’s op verschillende plekken in huis. Kortom, een echte top ervaring met geweldig resultaat.

Hele fijne newbornshoot gehad! Sam heeft rustig de tijd voor ons genomen, stelt je op je gemak en heeft ook ideeën voor mooie foto’s. Niet alleen heeft ze onze dochter mooi op de foto gezet, maar onze hond mocht ook zeker niet ontbreken. Daarnaast heeft ze de foto’s al snel door kunnen sturen en zijn de foto’s die we gekozen hebben ook snel nabewerkt. Al met al top!

Bij Sam voel je je direct op je gemak tijdens de shoot! Ze neemt de tijd voor je en weet precies wat ze moet doen met kindjes waardoor de foto’s prachtig zijn geworden!
Ik zou het iedereen aanbevelen om naar Sam te gaan!

Wij hebben onze kindjes mooi vast laten leggen door Sam. Ze gaat heel fijn om met de kinderen, waardoor ze helemaal als zichzelf op de foto staan. We zijn helemaal gelukkig met het eindresultaat!

Weer super mooie, leuke en gezellige foto’s gemaakt door Sam, lekker in onze eigen tuin!!
Helemaal blij mee!!

Wij hebben pas een minishoot gehad met ons zoontje. Sam had veel geduld en het resultaat was erg goed!
We kijken alweer uit naar de volgende shoot!

Sam heeft al bij veel mooie momenten in ons leven foto’s gemaakt. Telkens foto’s waar we nu nog met veel liefde naar kijken omdat Sam de gave heeft mensen heel puur en stralend vast te leggen. Toen wij gingen trouwen was Sam ook onze eerste keuze als trouwfotograaf. Ze heeft gelukkig onze datum meteen gereserveerd. Onze trouwfoto’s zijn prachtig geworden. Precies zoals onze dag was. Ze legt die dierbare momenten vast waarvan je ze nooit wil vergeten. We zijn heel blij met onze keuze voor Sam. Sam, wederom weer bedankt voor alles. Je bent een geweldige fotograaf en een geweldig mens.

We hebben door Sam een Newbornshoot laten maken bij ons thuis. Sam stelde onze Jens super op z’n gemak voordat we de fotoshoot begonnen en won daardoor snel zijn vertrouwen. Ze heeft veel geduld en daardoor loopt de shoot ontspannen. Ze komt met verschillende super leuke ideeën maar eigen inbreng staat ze ook voor open. Ze maakt foto’s terwijl je dat niet door hebt en daardoor ontstaan de meest gave foto’s.
De foto’s zijn super mooi geworden en we zijn super blij met het eindresultaat!!!

Familie fotoshoot via Sam gedaan en zeer tevreden over. Zowel in het voortraject, tijdens de shoot als de communicatie erna liep alles vlotjes. Zeker een aanrader dus!

Altijd fijn om foto’s met Sam te maken. Ze stelt je op je gemak. Zorgt voor natuurlijke foto’s in een mooie omgeving. Haar prijzen zijn heel erg netjes ten opzichte van collega fotografen. Nu al voor de 5e keer foto’s laten maken door Sam.

Een familie shoot bij Sam Kuijken. Wisten wij veel wat we moesten gaan verwachten. Nou alle verwachtingen die we zouden hebben is Sam te boven gegaan. Wat een fijne communicatie, een fijn persoon en een super shoot. Ze zorgt voor foto’s met een lach een traan en vooral zo puur als het maar zijn kan. Wij zijn enorm blij met de deskundigheid en het enthousiasme waarmee Sam haar werk doet en onze foto’s zijn onbetaalbaar geworden dankjewel Sam!

Sam maakt enorm mooie foto’s! Ze heeft geweldige foto’s van mijn dochter en mij gemaakt toen ik zwanger was. Wij zijn enorm dankbaar dat ze dit heeft vast gelegd. Lieve Sam bedankt !!!

Afgelopen maand een minishoot bij Sam gehad. Sam stelt je op je gemak en vraagt ook naar wat je zelf graag op beeld zou willen. Heel fijn! Dezelfde dag heb ik zelfs al de preview van de foto’s mogen ontvangen, mega snel! Én heel fijn, zeker omdat je na zo’n shoot erg nieuwsgierig bent naar het resultaat. Ik ben erg blij met het resultaat en heb dierbare foto’s mogen ontvangen van Sam. Dankjewel!

Zwangerschapsshoot gewonnen bij Sam, en wát ben ik daar blij mee! Professionaliteit en flexibiliteit stonden hierin centraal. Zeker met de laatste loodjes is dit laatste heel gewenst geweest. Als het even niet ging of het verschoven moest worden wegens lichamelijke klachten, was dit geen probleem voor Sam. Om nog niet te spreken over de resultaten.
Super fijn Sam!! Nogmaals dank

Ik en mijn gezinnetje (man en zoontje 8 maand) hebben begin april 2022 een leuke mini fotoshoot gehad met Sam op de Sahara! Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat (veel wind) en beetje fris, hebben we samen binnen kleine 20 minuten tijd verschillende soorten poses kunnen schieten met onze kleine man. Resultaat was super! Kortom heel fijn zo’n minishoot met een kleine, duurt niet lang en toch super resultaten!

Wij hebben een hele leuke zwangerschapsshoot bij Sam gedaan met ons dochtertje van 16 maanden erbij. Sam neemt de tijd om alles mooi op de foto te krijgen en kan goed omgaan met kleine kindjes. Dit was onze tweede shoot bij haar, we hebben ook al een familieshoot gedaan toen onze dochter 7 maanden was. Van beide shoots hebben we veel prachtige foto’s als resultaat gekregen. Wij gaan dan ook zeker opnieuw een shoot bij Sam boeken als ons tweede kindje geboren is!

In contact gekomen met Sam via een oproep (van iemand anders) op Facebook. Eerste keer een echte fotoshoot maar het was erg aangenaam. Ze stelt je op je gemak en gaat serieus aan de slag.

Het resultaat: prachtige kwaliteit en mooie foto’s!

Voor mijn babyshower heb ik een newborn shoot gekregen. Het contact met Sam verloopt erg fijn. Reageert snel op mails en kunnen snel een datum plannen. De shoot verloopt heel ontspannen. Sam neemt alle tijd ondanks mijn baby zonder speentje snel moest huilen. Ze komt zelf met ideeën en heeft foto’s gemaakt tijdens momenten dat ik het niet doorhad. Ik ben erg blij met het resultaat!

Nogmaals heel erg bedankt!

Schrijf een recensie

Deel deze pagina!